Wellnesscentrum - Esthetiek
Kies uw verzorging, de datum en het uur die u passen en wij bevestigen uw reservering per mail.
Reserveren
Wellnesscentrum - Esthetiek
Kies uw verzorging, de datum en het uur die u passen en wij bevestigen uw reservering per mail.
Reserveren
Vorige slide
Volgende slide

Schenk uzelf een bijzonder moment in ons schoonheidsinstituut in Elsene

Wij onthalen u in een hedendaagse en gastvrije ruimte met als hoofddoel u te verzorgen. In ons schoonheidsinstituut in Elsene zetten wij welzijn en schoonheid in al haar vormen op de eerste plaats. Ons belangrijkste streven is uw volle tevredenheid.

Gezichtsverzorging

Wij bieden u een ruim gamma klassieke verzorgingen voor het gezicht, evenals een aantal specifieke verzorgingen die onze goede naam maken. We geven namelijk een verjongende verzorging aan de ogen of we passen de “Black Diamond Facial” toe die uw teint gladder en helderder maakt. Na afloop van uw verzorging en indien u dit wenst, kunnen wij ook nog als eindtoets uw maquillage realiseren.

Massages

Er gaat niets boven een goede massage om u te ontspannen en te relaxen. Laat u gaan in onze handen en geniet van dit moment waarop de tijd even stilstaat. Met etherische oliën of met warme stenen? Maak uw keuze volgens uw behoeften en uw wensen.

Epilatie

Voor heel wat vrouwen kan thuis epileren een heel karwei zijn. Wij geven u een zachte epilatie terwijl we tijdens de hele epilatiessessie naar uw wensen luisteren. We passen epilatie toe op alle lichaamsdelen, om alle ontsierende haartjes voorgoed uit te roeien.

Manicure et pedicure

Verzorg uw handen en uw voeten! Wij passen pedicure en manicure toe met professionele producten voor een gegarandeerd resultaat. Wij bieden u ook enkele specifieke verzorgingen, zoals de verzorging van verouderende huidtypes.

Afslanken

Er bestaan tal van methodes waarmee men voor gewichtsverlies kan zorgen. Bij U Nice Place bieden wij u een reeks doeltreffende verzorgingen om uw lijn te heroveren. We passen cryolipolyse toe. Deze specifieke verzorging vernietigt vetcellen. We gebruiken ook de kleurentherapie: het aanbrengen van specifieke kleuren op bepaalde lichaamsdelen bevordert het gewichtsverlies.

Body Shaping

Spieren en vetmassa verminderen, moeiteloos

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur

uniceplace

De salon

Met zijn tweeën hebben wij dezelfde passie en staan wij graag tot uw dienst. De zaakvoerster die de opleiding van Schoonheidsspecialiste heeft gevolgd, wil een luisterend oor zijn voor al haar klanten. Zodoende kan zij u een bevoorrecht moment bieden in een rustgevend kader.

We zijn open Bel op nu voor uw afspraak

Behandling Velashape

5 sessies -10%, 10 sessies -15%

Andere afslanktechnieken: reductie mogelijk

Cryolipolyse

1 sessie -30%, 3 sessies -40%

Permanente ontharing

6 sessies -20%

Alle HIFU behandeling (gezicht en lichaam) -30%