Kies voor een gepassioneerde schoonheidsspecialiste

IMG_4578

Zoek niet langer naar uw schoonheidsspecialiste in Elsene maar kom naar U Nice Place! Van maandag tot en met zaterdag verwelkomen wij u in een gezellig salon in het hart van een gebouw dat op de monumentenlijst staat. Als het erop aankomt om uzelf te verzorgen, dan is het kader van essentieel belang. Gepassioneerde schoonheidsspecialiste, kwaliteitsvolle verzorging!

Het instituut

Bij ons kunt u genieten van :

  • persoonlijk onthaal;
  • kwaliteitsvolle verzorging;
  • de verkoop van BeautyLab® producten;
  • met of zonder afspraak.

Wij verwelkomen u met zoete hapjes en dranken om u volop te laten genieten van uw ontspannen momenten.

Openingsuren

Dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur

Verzorgingen en diensten

Onze keuze aan verzorgingen is groot en gevarieerd: verzorgingen van gezicht en lichaam, maquillage, pedicure, manicure, enz. Wij bieden u ook de BeautyLab® producten te koop aan.  Deze zijn het resultaat van een jarenlange research. Ze bevatten alle vereiste bestanddelen voor schoonheidsverzorgingen van topniveau. Wij helpen u ook bij uw streven naar gewichtsverlies dankzij kleurentherapie of cryolipolyse. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie hierover.

drainage_lymphatique

Wenst u meer te weten?

Heeft uw bezoek aan onze website u overtuigd van de kwaliteit van onze diensten voor schoonheidsverzorging? Heeft u specifieke vragen? Vul dan ons online formulier in om ons uw vragen te laten weten. U kunt ons ook bereiken per telefoon, dan zullen wij u graag de nodige antwoorden geven. Wij verwelkomen u hartelijk in Elsene (Brussel), met of zonder afspraak.

U Nice Place en images