Emsculpt

Boek je behandeling

Emsculpt is ’s werelds eerste en enige niet-invasieve, handsfree, door de FDA goedgekeurde apparaat dat in staat is om tegelijkertijd vet te verbranden en spieren op te bouwen.

épilation définitive

Zeg vaarwel tegen lelijk haar met de experts van U nice Place

Deze revolutionaire behandeling maakt gebruik van hoogintensieve elektromagnetische (Hifem) technologie die een supramaximale spiercontractie induceert van ongeveer 20.000 inch per sessie van 30 minuten (gelijk aan 20.000 crunches of squats).  19% vetvermindering Verlies van 4 cm (1,5 inch) tailleomtrek 16% toename van spiermassa.  11% vermindering van de scheiding van de buikspieren (diastasis recti genoemd).  5-voudige toename van het vetmetabolisme (de apoptotische index nam toe van 19% tot 92% na behandeling).  80% van de patiënten met patiënten met zichtbare lifteffecten.  96% patiënttevredenheid.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 9.30 uur tot 19.00 uur.

Onze beloften

Bij U nice Place hechten we veel belang aan uw veiligheid. Het apparaat wordt geconfigureerd volgens de persoonlijke kenmerken van uw huid en haar. Het laservermogen wordt dus gepersonaliseerd. Tijdens de sessie worden ook uw ogen beschermd door een speciale bril.

Een goede klantervaring kan alleen maar goed voor ons zijn. We streven ernaar om deze sessie zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben we net voor en na de laserpassage een skin cooling device geïmplementeerd. Dit verlicht het tintelende gevoel en voorkomt brandwonden.

Behandeling voor spieren en gewichtsverlies

SessieZone naar keuzeSessie prijs €Details
11200 € buik, armen, benen, dijen en billen
51800 € buik, armen, benen, dijen en billen
811200 € buik, armen, benen, dijen en billen
12350 € buik, armen, benen, dijen en billen
521350 € buik, armen, benen, dijen en billen

U Nice Place in afbeeldingen